Kaikki on kesken ja SNY

Oivoi.
Helmikuu on tuntunut kestävän ikuisuuden. Työt alkoivat ja imivät kaikki voimat. Teatterin ja työn yhteensovittaminen on ollut väsyttävää, enkä ole tarttunut kutimiin muuta kuin teatterilla taukojen aikana. Niinpä tämä blogikin on vaipunut hiljaisuuteen. Nyt koitan täältä flunssan ja pyykkivuoren keskeltä keräillä itseäni ja puhaltaa bloginkin taas henkiin. Siinä auttaa mukavasti ainakin kevään SNY-kierros. Olen nyt ensimmäistä kertaa mukana ja vähän jo jännittää millaisia paketteja on odotettavissa ja tykkääkö oma parini minun lähetyksistäni. Ensimmäinen kosketus pariini on jo tullut kun eilen postiluukusta tipahti kortti! Kiitos Salainen ystäväni! 


Koska mikään ei ole valmistunut, esittelen tässä kaiken keskeneräisen. Olisi varmaan pitänyt valits blogin nimi vähän huolellisemmin, tuntuu nimittäin että nimi onkin ollut enne.


Lankakoria siivoillessa koitin keksiä käyttötarkoituksia langoilleni. Nämä päätyivät tällaiseen torkkupeittokyhäelmään. Sininen on Novitan Keloa, jota ostin joskus Eurokankaan alennuskorista. Keltainen puolestaan äidin tuliaisia joltain reissultaan, Cool Flamme Tweed lukee vyötteessä. Näillä näkymin peitto jää lapsen mittoihin, kun taitaa langat loppua kesken.


Doctor Who aiheiset sukat on yhä kesken. Näissäkin lanka on uhkaavasti loppumassa enkä ole varma saanko samaa väriä mistään Kouvolan keskustan liikkeistä..


Tässä on mun virallinen teatterineuleeni eli siis Pikku Naisia -neule. Yksi neljäsosa on jo tehtynä ja ensi-iltaan on kuukausi. Tavoitteena on saada tämä valmiiksi samaan aikaan kun näytökset loppuu. Ohje on juuri passeli, sillä siinä neulotaan aina oikein ja se neulotaan yhtenä tasona.
Hihojen kohdalla päätetään 30 silmukkaa ja luodaan uudet tilalle, muuten ei ole mitään lisäyksiä tai muita kommervenkkejä. Neuloessa ei tarvitse ajatella mitä tekee vaan voi keskittyä siihen mitä lavalla tapahtuu. 

Olen saanut myös haasteen Jos sun lysti on -blogin Johanna Marialta sekä Keksin ja tein -blogin Riiksiltä! Nyt kun haaste on heitetty jo useammalta suunnalta niin pitänee pistää asia eteenpäin, palaillaan asiaan loppuviikosta tai viimeistään ensi viikon alussa!


10 kommenttia:

 1. Joskus sitä vaan noita keskeneräisiä kerääntyy, mutta eiköhän ne aikoinaan valmistu. Nuo sukat on tosi mukavan näköiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä nyt pitää etsiä aikaa että sais kaikki valmiiksi. Sukat on onneksi jo voiton puolella kun toisesta puuttuu vain terä. Päättelyurakka on niissä tosin valtaisa :/

   Poista
 2. Mukavaa, että muillakin on töitä kesken ;). Eikä vain minulla.

  Suloinen kortti :D

  VastaaPoista
 3. Juu, täälläkin on enemmän asioita kesken kuin valmistuu. Ehkä ne kaikki aikansa löytää....
  Kiva kortti.

  VastaaPoista
 4. Oo, Doctor Who -sukat! Ihanat :) Siippani haaveilee pienestä Tardis-niskatyynystä, mutten vielä ole luvannut että tekisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) nääkin sukat on heilalle menossa, ite kun en oo päässyt oikeen sisään kyseiseen sarjaan..

   Poista
 5. Kauniin värisiä keskeneräisyyksiä sinulla on täällä valmistumassa :) Itse mietin myös SNY-kierrokselle lähtemistä, mutta en vieläkään uskaltautunut! Pelkään, että unohdan lähetellä paketteja tai yhteydenottoja, hajamielinen tapaus kun olen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin jännittää että onnistunko kasaamaan parille mieleisiä paketteja ja mitä jos just unohdan tai kyllästyn tai jotain. Mutta mukana ollaan joten loppuun asti pitää vaan tsempata :)

   Poista