Piristystä jaossa!

Vihdoin tätä haastetta!
Jos sun lysti on -blogin Johanna Maria sekä Keksin ja tein -blogin Riiks haastoivat minut mukaan piristämään kaveria. Kulunut viikko on ollut raskas, joten piristys ei olisi pahitteeksi täälläkään.

Säännöt ovat yksinkertaiset:
- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)
 
Meitsi haastaa mukaan Hippusia-blogin Johannan!
 

4 kommenttia:

 1. Hei kivaa kun lähdit mukaan! Lähettäisitkö minulle osoitteesi sähköpostiini jomapynn(a)gmail.com.

  VastaaPoista
 2. Hauska idea, kiitos haasteesta! :) Eli siis tarkennuksena, valitsen nyt jonkun seuraavan tyypin haasteeseen, ja jos hän lähtee mukaan, ilahdutan häntä tavalla x? Vai minä sinua!? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos lähdet mukaan, minä ilahdutan sinua, sinä ilahdutat mukaan haastamaasi/haastamiasi, mikäli he lähtevät mukaan :)

   Poista
 3. Jee :) Laitapa osoitteesi mulle sähköpostilla riikra(at)gmail.com niin saan asian eteenpäin :)

  VastaaPoista