Alku


Hei ja tervetuloa blogiini!
Täällä olen minä, 21-vuotias käsitöitä ja erityisesti neulomista rakastava Henna Kouvolasta. Projekteillani on kuitenkin tapana jäädä kesken tai kokonaan toteuttamatta. Milloin loppuu innostus kesken, milloin kadotan sukkapuikon sohvan uumeniin. Kaipasin jotakin lisätsemppiä tähän touhuun, kannustinta ja kanavaa, jonka kautta jakaa omia tekeleitä ja vastavuoroisesti saada palautetta ja ideoita muilta. Vuoden päivät pyörittelin mielessäni oman blogin perustamista. Lopulta syntyi Kesken.
Kesken on vähän sinne päin, kieliposkella toteutettu blogi, joka esittelee neulomista, virkkaamista, DIY-juttuja ja kirpputorilöytöjä, ihan tavallista elämää. Ajatuksena on kirjoittaa silloin kun huvittaa, juuri siitä mistä huvittaa. Jos nyt kerran viikossa ainakin. Rennolla meiningillä, peukalo keskellä kämmentä ja pilke silmäkulmassa. 
Toivottavasti tämä blogi auttaisi saamaan asioita hieman useammin päätökseen, rohkaisisi tarttumaan uusiin haasteisiin ja opettaisi olemaan luovuttamatta.


Toivottavasti viihdyt mukana!

-Henna
6 kommenttia:

 1. Kivalta kuulostaa! Ehkä itsekin tämän kautta voisi tehdä keskeneräiset työt valmiiksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kumma juttu, miten niitä puolivalmiita töitä vaan kertyy nurkkiin :D Aina on hauskaa aloittaa uutta, vaikka ei edellisetkään olisi valmiita. Tsemppiä, ei ne valmistu muuta kuin tekemällä!

   Poista
 2. LOVE U BABE <3<3<3 XX

  VastaaPoista
 3. Ihanalta vaikuttaa blogisi. Jäänkin seuraamaan tekemisiäsi :)

  VastaaPoista