Namaste! (eli joogasukat)
Mihinkäs se viikko on taas vilahtanut? Lupailin siis näitä kuvia jo viikko sitten ja olinkin koko ajan kuvitellut väsääväni postauksen alkuviikosta. Mutta meillä alkoi teatterilla harjoitukset ja niiden ohella väänsin ennakkotehtäviä ja niin se vain oli torstai ennen kuin kuvat edes päätyivät kameran muistikortille.
Mutta tässä nämä viimein ovat: joogasukat!
Sain inspiraation näihin joululomalla kun pukki toi tullessaan joogamaton ja pilatesrullan. Vaikka yleensä käynkin hot joogassa, ovat nämä sukat tervetulleet kotona vietettyihin joogahetkiin ja on nämä olleet pari kertaa mukana rullaustunnillakin.
Malli on novitan ja sitä oli mukavaa ja nopeaa neuloa. Olin elänyt jossain kummallisessa harhakuvassa, että on vaikeaa tehdä sukat ilman kantapäätä. Eihän se ollut muuta kuin päätteli vanhat silmukat ja loi uudet tilalle. Naurettavan helppoa. Lankana käytin ohjeen mukaan Nallea (en ole punninnut sukkia vielä mutta menekki oli vajaa 1½ kerää). Ainoaksi hidasteeksi näiden kohdalla syntyi oma hutiluuteni kun menin hukkaamaan yhden äidin upouusista ruusupuu puikoista sohvan uumeniin. Sohva ei suostunut puikkoa luovuttamaan, vaikka kuinka sitä kaivelimme (sen sijaan löytyi kaksi vuotta sitten kadonnut bambupuikko..........). Puikon koko oli tietenkin välikoko 3.25 jota ei lähimmistä lankakaupoista löytynyt. Lopulta ratkaisin homman niin, että siirsin kaikki pitsineuleen silmukat samalle puikolle ja hoidin homman loppuun neljällä puikolla. Oikeastaan pitsineuletta oli helpompi neuloakin kun koko kuvio löytyi samalta puikolta.
Rakastan pitsineuleita. Ne näyttävät kauniilta ja niitä on mukavaa ja suht helppoa neuloa. Langankierroilla ja kavennuksilla pelaanminen on mielestäni tuhat kertaa helpompaa ja miellyttävämpää kuin esim. kirjoneule tai palmikko.
Joten kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen näihin sukkiin! Kun tämä joogasukkien helppous paljastui, on suunnitelmissa jo usemmat uudet.

-Henna

10 kommenttia:

 1. Upeat sukat,ja varmasti hyvät joogatunneilla.
  Juu, sohvat ja nojatuolit syö puikkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Harmittaa tuo syöppö sohva kun oli tosiaan uudet ja suht hinnakkaatkin puikot. Josko se sieltä sitten parin vuoden päästä ilmestyy niin kuin tuo bambu :D

   Poista
 2. Hauskat sukat! Koska en joogaile ja jalkani ovat lähes kroonisesti palelevat, en ala tuollaisia väkertää itselleni vaikka mieli tekisikin :P Ja pitsineuleista olen täysin samaa mieltä! Sitten kun malliin pääsee sisälle, neulominen on mukavaa. Paljon vaihtelevampaa kuin pelkkää sileää neuletta tehdessä :)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit sukat! Aloin heti haaveilla tuollaisista myös itselleni..ehkä vielä jossain vaiheessa joogasukatkin ennättävät puikoilleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nää oli kyllä nopsat tehdä, joten toivottavasti löydät aikaa :)

   Poista
 4. Kauniit ja ihanan pitkävartiset joogasukat!

  VastaaPoista
 5. Nätit joogasukat! Kaikkea muutakin kivaa tässä blogissa, hyvä löytö! :D

  VastaaPoista